Ne demek?

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Böylelikle imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma yangın kapısı sağlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir Yangın Merdiveni Kapısı fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Genellikle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar ürkü olabilir ve bulundukları kayranı terk kılmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma mevla olan kapılar yardımıyla insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli başlı yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory Yangın Kapısı to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangına karşı güvende yetinmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların dirilik emniyetliğini kurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page